Liverpool Express - Traks LP (käytetty) EX-

toimitus 1-3 arkipäivää


Smile 3:30
A2   Hold Tight 2:05
A3   Never The Same Without Love
A4   You Are My Love 3:15
A5   She's A Lady
Written-By – Kinsley*, Craig*, Coates*
A6   Call Me Your Love 3:00
B1   It's A Beautiful Day 2:05
B2   (I Remember) Julian The Hooligan
Written-By – Kinsley*, Craig*, Coates*
B3   Rosemary 3:30
B4   Doing It All Again 3:40
B5   I'll Never Fall In Love Again 2:50
B6   Every Man Must Have A Dream 3:50


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Uutta varastossa, LP-levyt