Pan Fluite for Christmas - Peter Weekers Fan fluite CD

toimitus 1-3 arkipäivää


ilent Night 2:16
A2   I'm Dreaming Of A White Christmas 3:26
A3   Deck The Halls 1:15
A4   O Holy Night 3:07
A5   The Christmas Song 3:39
A6   Adagio 3:14
A7   Winter Wonderland 2:11
A8   The Holly And The Ivy 2:03
A9   Reverie 4:09
A10   The First Noel 2:22
B1   Sleigh Ride 2:36
B2   O Little Town Of Bethlehem 2:48
B3   Christmas Tree 1:41
B4   Hark! The Herald Angels Sing 3:16
B5   Jingle Bells 1:46
B6   Little Drummer Boy 2:35
B7   Jolly Old St. Nicholas 2:09
B8   Air 5:10
B9   It Came Upon A Midnight Clear 3:01
B10   Auld Lang Syne
Selaa myös nämä tuoteryhmät: CD-levyt, Instrumentaali, Joulu, Ulkomainen, Uutta varastossa